Лебедка HYDROGUIDE® HG1200

Знаем, че условията и изискванията на вашите работни обекти могат да варират значително. Една седмица сменяте 12" глинена тръба с 12" тръба по метода тръба в тръба, а следващата разцепвате 2" тръба и я заменяте с нова 3" полиетиленова тръба. За да се адаптират към широк спектър от работни обекти, HammerHead® Trenchless проектираха лебедката HydroGuide® HG1200, така че да бъде безстепенно регулируема в рамките на своите параметри и за да бъде напълно подходяща за всяка конкретна работа.

Лебедката се отличава с патентована, самоизтегляща се хидравлична стрела – което има силно влияние върху резултатите в отрасъла - която позволява на операторите лесно да регулират дълбочината до 18 фута. Операторите също така имат възможност да регулират скоростта на линията от 0-111 фута в минута и да зададат сила на изтегляне между 0,5 тона и 12 тона. Ние ви предоставяме пълен контрол, за да осигурите успех дори на най-трудните обекти.

Основни характеристики

АВТОМАТИЧНА СТРЕЛА

Докато други лебедки изискват ръчно монтиране на тежки, обемисти компоненти, HG1200 прави лесно и ефективно инсталирането с патентования си самоизтеглящ се хидравличен даунригер. С натискането на един бутон операторите могат да изтеглят стрелата и да регулират дълбочината без да се налага да повдигат машината с крик. Монтирането и демонтирането отнемат само няколко минути, което спестява ценно време на обекта.

ЕФЕКТИВНА МОЩНОСТ

Лебедката HG1200 се захранва от Kubota® D1105 – вертикален 4-цилиндров дизелов двигател с водно охлаждане, който отговаря на изискванията на Tier 4 за емисии. Двигателят с мощност 24,8 к.с. е лек, надежден и икономичен. Освен това, двигателя осигурява по-гладко и по-стабилно изтегляне.


ОПЦИОНАЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

HammerHead® Trenchless предлага няколко възможности за повишаване на производителността, които най-добре отговарят на Вашите нужди. Опционална конфигурация, монтирана на вериги (HG1200AT), позволява достъп в трудни зони. Опционалните хидравлични нивелиращи крикове осигуряват опростено регулиране на достъпа до изкопа. И накрая, опционалната система за откриване на електрическо напрежение предлага допълнителна безопасност при работа в претоварена зона.

Галерия

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем