Лебедка HYDROGUIDE® HG2200

Въжената лебедка HydroGuide HG2200 е проектирана за максимална производителност дори и при най-трудните обекти за смяна на тръба в тръба, релайнинг и разцепване на тръби. При нея се използва дистанционно радиоуправление за прецизно управление на всички операции, за да се гарантира бързо инсталиране и плавно изтегляне. С натискането на един бутон можете да изтеглите патентованата хидравлична стрела и точно да регулирате ъгъла и дълбочината до 23 фута.

Можете също така да използвате дистанционното управление, за да регулирате лесно наклона на машината с нейните стандартни хидравлични крикове за нивелиране. И вие имате пълен контрол, за да настроите регулируемата скорост на линията и налягането, така че да пасват идеално на проекта - скорости на подаване от 0 до 100 фута в минута, скорост на изтегляне от 0 до 60 фута в минута, при налягане, осигуряващо от 0,5 до 22 тона. HydroGuide HG2200 Ви дава 22 тона мощност на върха на Вашите пръсти.

Основни характеристики

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА Е ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ

Когато става въпрос за спестяващи време, лесни за използване функции, няма друга такава лебедка. Ето защо HG2200 се предлага стандартна с многопозиционни хидравлични нивелиращи крикове, напълно дистанционно радио управление, допълнителна хидравлична мощност, дистанционно електрическо пускане и дистанционно управление на разгъваемата мачта.

ДИСТАНЦИОННО РАДИО УПРАВЛЕНИЕ

HG2200 разполага с радио-дистанционно управление, което увеличава Вашата производителност с изключително прецизна, интуитивна платформа за управление. Скоростта на линията и налягането на въжето от 2500 фута са безстепенно регулируеми. Използвате същото дистанционно радио управление, за да изберете скорост на подаване от 0 до 100 фута в минута и скорост на изтегляне от 0-60 фута в минута, при налягане, осигуряващо от 0,5 до 22 тона.


ОПЦИОНАЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

За допълнителна безопасност, обмислете добавянето на опционална система за откриване на електрическо напрежение като важна мярка при работа в близост до други съоръжения. А когато става въпрос за достъп, конфигурацията, монтирана на релсовия път, може да ви отведе и изведе от трудни зони.

АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА

Вие се нуждаете от нещо повече от производител за вашите безизкопни операции - имате нужда от партньор. В HammerHead® Trenchless, нашата мисия е да Ви помогнем да успеете на всеки обект. Нашето обслужване на клиентите е достъпно 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, така че винаги получавате отговорите, когато имате нужда от тях. Нашето обучение на място от световна класа прави Вашите екипи уверени и ефективни. А когато Вашата работа изисква индивидуално решение, нашият екип от отраслови експерти е готов да помогне. В HammerHead Trenchless, най-важната характеристика на всички наши продукти е абонаментната поддръжка, която върви с тях.

Галерия

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем