Облицовки

ТВНМ (CIPP) на отклонения

HammerHead® Trenchless използва 5 вида облицовки за ТВНМ приложения, които съответстват най-добре на различните нужди на клиентите, индивидуалните изисквания на проекта и предпочитанията за метода на втвърдяване. Облицовките HammerHead ТВНМ са изработени от материали с най-високо качество за надежден и съвместим монтаж. Нашите облицовки са част от цялостната ни система за облицоване на тръбопроводни отклонения, която може да се използва с почти всички материали за тръби, включително глина, чугун, ПВЦ, ABS и бетон. Тръбата с втвърдяване на място е рентабилно безизкопно решение за рехабилитация на различни гравитачни и напорни тръбопроводи.

Основни характеристики

ЗДРАВА ПАМУЧНА ОБЛИЦОВКА

Създадена за точност, тази облицовка, подсилена със здрава памучна тъкан, намалява надлъжното разтягане и осигурява точна дължина на обръщане. Памучната облицовка е рентабилно решение за втвърдяване при условия на заобикаляща среда, топла вода и пара за приложения без наклонени участъци или преходи в диаметъра. Налични са също така и индивидуално пришити преходи.

ГЪВКАВА ОБЛИЦОВКА ЗА ПРЕХОДИ

Тази изключително гъвкава облицовка е подходяща за приложения с втвърдяване при условията на околната среда и с гореща вода и е икономически изгоден избор за инсталации с извити участъци 45° и 90° и/или преходи с един диаметър. * * Облицовката 2.00-3.00” не е предназначена за преходи.


СУПЕР ГЪВКАВА ОБЛИЦОВКА

Супер гъвкавата облицовка е икономично решение за инсталации с извити участъци 45° и 90° и е подходяща за приложения с втвърдяване при условията на околната среда и с гореща вода. Налични са и пришити преходи.

WOVO/BRAWOLINER®

Подходяща за приложения с втвърдяване при условията на околната среда и с гореща вода, изключителна, текстилна, безшевна облицовка за извити участъци 45° и 90°.


WOVO/BRAWOLINER® 3D

Изключителна облицовка за преходи, подходяща за приложения с втвърдяване при условията на околната среда и с гореща вода, изключителна, текстилна, безшевна облицовка, която е най-добрият избор за инсталации с многобройни извити участъци 45° и 90° и/или преходи.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ОБЛИЦОВКА

Изработени от издръжлив полиетиленов тръбен слой, предварителните облицовки предпазват облицовките от изкривяване в тръби с големи повредени участъци. Освен това предотвратяват отмиването на смолата при наличие на инфилтрация на вода.

Галерия

Видео

Ресурси

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем