Уплътняващи системи

ТВНМ (CIPP) на отклонения

Ремонтирайте старите или влошени санитарни и дъждовни канализационни тръби с диаметър от 1¼” до 12” със системата за уплътняване Picote Brush Coating™. Нанесеното покритие осигурява влагоустойчива, корозионноустойчива, износоустойчива и некорозивна облицовка. На една и съща тръба могат да бъдат нанесени няколко слоя. Обновете цели тръбопроводни системи, например в апартаменти или блокове с минимални смущения, като избегнете скъпи изкопи.

Основни характеристики

Система за уплътняване Picote Brush

Лесна, бърза и практична уплътняваща система за ремонт на санитарни и дъждовни канализационни тръби. Нанесете покритието върху необлицовани или облицовани тръби или връзки 1¼” до 12” с Picote помпа за нанасяне и комбинация. Покрийте всичко от малка площ (като например облицована връзка) до цели тръбни разводки.

Интелигентен смесител

Интелигентният смесител, работещ с батерия, е прост начин да се смеси двукомпонентна епоксидна смола със 100% твърди частици. Просто затворете и заредете касетите и разпределете в съда на помпата за нанасяне за лесно и безпроблемно решение.


Двуцветна смола

Този продукт е създаден за ремонт на битова канализация, дъждовна канализация, водопроводни тръби, електрически тръбопроводи, топлопроводи и проводи на климатици и други чрез нанасяне на покритието с четка. Специално формулираната покривна смола образува тръба вътре в оригиналната тръба, която е изпитан, безопасен и екологично чист продукт. Новата тръба е влагоустойчива, корозионноустойчива, износоустойчива и некорозивна. Благодарение на голямата здравина, тя издържа на удари и огъване. Новата канализационна тръба става еластична и антистатична.

Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем