Решенията за точкови ремонти

ТВНМ (CIPP) на отклонения

Точковият ремонт на дефекти от HammerHead® Trenchless е подходящо решение за широк набор от проблеми, наблюдавани при различни видове тръби. Може да се използва заедно с ТВНМ монтажи или като самостоятелно приложение върху разклонения, разделяне на тръби и повредени сифони. Може да се използва и за запечатване на вътрешни понижения в нивото или затапване на нежелани отклонения. Може дори да замести липсващи тръбни участъци, да ремонтира колена 90°, мостови преходи или да добави удължения към дренажни тръби.

Основни характеристики

УНИВЕРСАЛНО РЕШЕНИЕ.

Точковият ремонт е подходящо решение за широк набор от проблеми, наблюдавани при различни видове тръби. Може да се използва заедно с ТВНМ монтажи или като самостоятелно приложение върху разклонения, разделяне на тръби и повредени сифони. Може да се използва и за запечатване на вътрешни понижения в нивото или затапване на нежелани отклонения. Може дори да замести липсващи тръбни участъци, да ремонтира колена 90°, мостови преходи или да добави удължения към дренажни тръби.

УДОБНО И ЕФЕКТИВНО

Точковият ремонт на HammerHead Trenchless е проектиран да бъде лесен: лесен за усвояване, лесен за подготовка и полагане и лесен за почистване. Простият процес на монтаж позволява на екипите бързо да станат уверени и ефективни. Освен това, HammerHead предлага обучение на работното място, за да се гарантира успеха на екипа при всеки ремонт. Удобната опаковка прави подготовката и почистването безпроблемно. Докато други системи за точков ремонт изискват от вас да нанесете смолата с ръцете си, решенията за точков ремонт на HammerHead са пригодени така, че да сведат до минимум времето за почистване. Смолата се смесва в специално направената опаковка, след което се разстила с шпатула, за да се насити подложката. Всяка опаковка идва с пластмасова работна повърхност и ръкавици, така че почистването представлява сгъване на пластмасата и хвърляне в кошчето.


НАЙ-ДЪЛГОТО ВРЕМЕ ЗА ОБРАБОТВАЕМОСТ, КРАТКО ВРЕМЕ ЗА ВТВЪРДЯВАНЕ

Времето за обработваемост на системите за точков ремонт HammerHead е най-дългото за силикатни смоли, предлагани за подобни системи на пазара. Изберете между решение за “зимен” и “летен” точков ремонт, за да може времето за обработваемост да съответства на вашите условия на работа.

БЕЗОПАСНА, ДЪЛГОСРОЧНО СЪХРАНЕНИЕ

Смолата за точков ремонт на HammerHead е без мирис, без стирен и без летливи органични съединения. Тя не представлява опасност за околната среда или човешкото здраве. Съхранява се добре в контейнера без риск от изтичане. Дългият срок на съхранение означава, че можете да държите запаси на обекта.


ПЕРСОНАЛИЗИРАНА СИСТЕМА

Всеки разтвор за точков ремонт е индивидуално приготвен според изискванията на вашия проект и включва подложка от стъклопласт, предварително измерени смола и втвърдител, маншети за защита на пакера, шпатула за нанасяне, работна повърхност, лента за електротехници, ръкавици и връзки за еднократна употреба. Материалите са прецизно изрязани, измерени и претеглени, за да се елиминират отпадъците и да се осигури успешно полагане всеки път.

Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем