Дренажни пречистватели

Възстановяване и почистване

По-ефективни от системи с водна струя!

Уникална комбинация с мощните машини Miller на Picote, пълната гама от инструменти заличава корени и твърди отпадъци дори от повредени или напукани тръби.

Основни характеристики

Почистващи вериги Original

Изработени от неръждаема стомана, тези вериги няма да ръждясат и могат да се използват отново и отново, осигурявайки икономично решение. Верига за цялостно почистване и шлайфане, веригата Original е по-ефективна от методите с водна струя. Качествена верига с голяма стойност, тя се смята за първия избор на много техници. НОВО! – HammerHead® вече предлага вериги Premium Original на Picote. Премиум вариантът на веригата за почистване има два пъти повече карбиди и по-здрава заварка на зъбите към веригата. Това ви позволява да покриете по-голяма площ, да чистите по-бързо, а веригата ще функционира по-дълго.

CYCLONE

По-бърза и по-силна от обикновените шлайфащи и почистващи вериги, Cyclon прочиства дори най-проблемните тръби. Тази верига не само премахва корени и други твърди материали като олово бързо и лесно, когато се комбинира с една от машините Miller, но комбинираната мощност на въртящия момент осигурява още по-бърз резултат. НОВО! – HammerHead вече предлага вериги Premium Cyclon на Picote. Премиум вариантът на веригата за почистване Cyclon има два пъти повече карбиди и по-здрава заварка на зъбите към веригата. Това ви позволява да покриете по-голяма площ, да чистите по-бързо, а веригата ще функционира по-дълго.


SMART SPIDER

Smart Spider почиства всички видове тръби бързо и с висока ефективност – безопасен е за употреба дори в ПВЦ тръби. Уникален инструмент, проектиран специално за тръби, при които липсва дъното или други секции. Лесно се придвижва в участъци с наклон 90 градуса.

PVC Twister Cleaner

PVC Twister Cleaner е щадящ вариант за ПВЦ тръби. Подходящ за почистване на тръби 4”, този полезен инструмент също така е ефикасен за премахване на малки неравности в тръби от насмолени влакна. Използвайте с Midi Miller или Maxi Miller за изключителни резултати.

Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем