Лебедки HydroGuide®

Проектирани за да се постигне максимална ефективност и свеждане до минимум на времето за настройка при полагане на тръба в тръба

Лебедки HydroGuide ® са проектирани за да постигне максимална ефективност и свеждане до минимум на времето за настройка при полагане на тръба в тръба със и без повишаване на изходния диаметър, издърпване на кабели и тръби. Hammerhead предлага три модела, със съответно 5 тона теглителна сила – HG5; 12 тона теглителна сила – HG12 и 20 тона теглителна сила – HG20, за да се справи с широк спектър от задачи: от 6 “до 30” (152 мм до 762 мм) в диаметър.

Специално проектирана за употреба при фирмите занимаващи се с безизкопно полагане и комунални дейности Hammerhead лебедки за безизкопно полагане на тръби и кабели”Hydroguide” предлагат на крайните потребители високо ниво на качество, производителност и надеждност при дейностите за безизкопно полагане и изтегляне на тръби и кабели във вече изградени трасета.

Всички лебедки са напълно затворени и разполагат със стабилизатори за високи натоварвания и високоефективни дизелови двигатели, като стандарт.

В гамата “Hydroguide”, която включва 2.5, 5,12 и 20 тонни лебедки, са снабдени с уред за отчитане на линейна скорост, и лост за контролиране на посоката на лебедката.

Двигателят е напълно отделен от механизма на лебедката и е изолиран със звукоизолираща пяна.
Това е част от стандартното оборудване и гарантира ниски нива на шум и по-голяма безопасност за оператора, като същевременно позволява лесен достъп при работа и поддръжка на работната площадка.

Разработен специално за безтраншейно индустрия, HydroGuide лебедки могат да изпълняват полагане на тръба в тръба повишаване на изходния и чупене на старата тръба, без повишаване на изходния диаметър, както и издърпване на кабели и тръби в съществуващи и новоизградени тръбни трасета.

Допълнително оборудване за гамата на лебедки HydroGuide ® включва:

  • Изтегляне на данни от лебедката чрез USB памет
или преносим принтер дава информация за оставащото разстояние и силата, приложена за издърпване на въжето;
  • Функцията „Пълно натоварване“ позволява да бъдат зададени максимално
допустими натоварвания на лебедката което предпазва от претоварване на
монтираната по безизкопнен метод тръба или кабел;
  • Гама от регулируеми телескопични удължаващи комплекти за плитки и дълбоки изкопи;
  • Хидравлика, подпомагаща самостоятелното разгръщане на стрелата на лебедката – предлага се за HG12 “Hydroguide”.
parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем