Bluelight LED система за облицоване

ТВНМ (CIPP) на отклонения

Изключителна технология за втвърдяване на място от HAMMERHEAD®.

С повече от 1 милион фута под земята по целия свят, системата Bluelight LED направи революция в технологията за облицоване на тръбопроводни отклонения с втвърдяване на място. Bluelight LED е система за облицоване с втвърдяване на място на тръбопроводни отклонения и малки канализационни тръби с диаметър 4 до 10". Докато традиционните системи за облицоване с ТВНМ използват епоксидни смоли, втвърдявани с пара, гореща вода или въздух от околната среда, системата Bluelight използва специална смола, която се втвърдява със светодиодна светлина. Основното предимство на системата Bluelight е скоростта, с която втвърдява – до 5 пъти по-бързо от конвенционалните методи за втвърдяване. С компактната площ, която обхваща и невероятната си скорост, монтажниците могат незабавно да увеличат производителността си – вместо да чакат часове, за да се втвърди облицовката, това ще отнеме само част от времето, което позволява повече задачи да бъдат изпълнени за един ден.

Основни характеристики

ИЗКЛЮЧИТЕЛНА УСТОЙЧИВОСТ НА СМОЛАТА

Тъй като смолата се втвърдява само на светодиодна светлина, импрегнираните с нея облицовки са достатъчно устойчиви за съхранение и удължени работни часове.

ДВЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИЗЛЪЧВАЩИ СВЕТЛИНА ГЛАВИ

Системата за втвърдяване Bluelight има два варианта за главите, излъчващи светлина и различни разделечители, за да отговори на конкретните условия на работата.


НАЙ-СЪВРЕМЕННИЯ СОФТУЕР

Системата се управлява компютърно, което намалява евентуалната възможност за човешки грешки и гарантира качествен резултат.

АВТОМАТИЧНО ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО

Напълно автоматизираната система осигурява усъвършенстван контрол и документи по осигуряване на качеството.

ОСНОВНИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАХРАНВАНЕ

Просто включете устройството за втвърдяване в контакт 110 V, 20 A, изискване, което обикновено е налично на частни жилищни работни площадки.

МАЛКА НЕОБХОДИМА ПЛОЩ

Компактното, леко оборудване изисква минимално пространство за максимална подвижност.

ВГРАДЕНА КАМЕРА

Лесно наблюдение на напредъка и качеството на монтаж с камерата, вградена в светодиодната глава.

Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем