Лебедка HYDROGUIDE® HG375

Независимо дали разцепвате газопровод или изтегляте продукт, материалите, с които работите, са различни. Дължината и начина на изпълнение са различни. Изискванията на клиентите са различни. HG375 Ви осигурява непрекъснато пропорционално управление на до 3,75 тона теглителна сила с размотаване и скорост на изтегляне до 20 процента по-бързо от конкурентните лебедки.

Сега можете да удовлетворявате уникалните изисквания на всеки обект. И докато всеки оператор може да каже, че са свършили добре работата, HydroGuide HG375 заличава всяко съмнение. Опционалната система за следене на данни на устройството записва информация за изпълнението, която можете да използвате за собствената си документация, за обучение или за Вашите отчети за проектите. С HG375 данните говорят сами за себе си. И ако Вашите обекти са в близост до електрически съоръжения, HammerHead Trenchless е единственият производител на лебедка, който предлага опционална система за откриване на електрическо напрежение за допълнителна безопасност.

Основни характеристики

СЪРАЗМЕРНА МОЩНОСТ И СКОРОСТ

Лебедката HG375 ви дава непрекъснат контрол на над 3,75 максимални тона сила и скорост на подаване/изтегляне от 3 инча до 193 фута в минута - идеално за разцепване на пластмасови газови тръби с диаметър ½ инч до 2 инча, изтегляне на продукта или почистване на канализационната тръба.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА ОСНОВАТА НА ДАННИ

Опционалното устройство за запис на прецизни, лесни за четене, цифрови данни за работата следи скоростта на линията, разстоянието, силата и налягането. Включете USB флаш устройство, за да изтеглите данни, или включете опционалния принтер за разпечатване на място. Честотата на запис може да бъде програмирана така, че да осигурява до 1024 примерни точки на едно изтегляне. Когато проектът Ви е завършен, просто включете USB флаш устройство, за да изтеглите данните или включете опционалния принтер и разпечатайте данните за сила и разстояние на място. Наличните данни на екрана включват: разстояние, сила, скорост и налягане. Опциите на дисплея включват: SAE/метрични единици и контраст на дисплея. Опциите за настройка включват: честота на запис на данни, език, управление на данните и максимална сила. Събраните данни могат да бъдат изчистени или нулирани по всяко време по време на запис.


АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА

Вие се нуждаете от нещо повече от производител за вашите безизкопни операции - имате нужда от партньор. В HammerHead® Trenchless, нашата мисия е да Ви помогнем да успеете на всеки обект. Нашето обслужване на клиентите е достъпно 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, така че винаги получавате отговорите, когато имате нужда от тях. Нашето обучение на място от световна класа прави Вашите екипи уверени и ефективни. А когато Вашата работа изисква индивидуално решение, нашият екип от отраслови експерти е готов да помогне. В HammerHead Trenchless, най-важната характеристика на всички наши продукти е абонаментната поддръжка, която върви с тях.

Галерия

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем