Епоксидни смоли

ТВНМ (CIPP) на отклонения

Ние продаваме само най-висок клас, със 100% твърди частици, смеси на епоксидна смола, за да гарантираме най-високо качество на монтажа, като същевременно предпазваме околната среда. Епоксидните смоли са без миризми, опасни замърсители на въздуха и емисии на летливи органични съединения. Освен това те осигуряват отлично свързване и почти не се свиват в сравнение със стирена, което ги прави най-добрият избор за ТВНМ приложения. Епоксидните смоли HammerHead® са с доказан опит с филцови, текстилни или стъклопластови облицовъчни материали.

Основни характеристики

СИСТЕМА ЕПОКСИДНА СМОЛА

HammerHead® е единична епоксидна смола с множество възможности за втвърдители 4:1 (по обем). Епоксидната смола HammerHead е оцветена в прозрачно синьо, а втвърдителите са прозрачно жълти. Когато смолите се смесят правилно, се постига равномерен воднист зелен цвят.

СТАНДАРТЕН ВТВЪРДИТЕЛ

С време за обработваемост 30–35 минути (@ 77°F) нашият стандартен втвърдител осигурява добър баланс между времето за работа и времето за втвърдяване (1–3 часа с топлинно втвърдяване). (4:1 смола към втвърдител по обем).


ВТВЪРДИТЕЛ ЗА ПРИЛОЖЕНИЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО

По-дългото време за обработваемост (50–60 минути при (@ 77°F) е полезно, когато се използва в горещо време или за тръбопроводи с голяма дължина или диаметър. Също така осигурява по-висока устойчивост на температура, което позволява да се използва за приложения с висока температура (до 240°F). Време за втвърдяване 1,5–3 часа при топлинна обработка (4:1 смола към втвърдител по обем).

ЕПОКСИДНИ СИСТЕМИ ЗА ВТВЪРДЯВАНЕ В УСЛОВИЯТА НА ОКОЛНАТА СРЕДА

Нашата епоксидна система за условията на околната среда е проектирана специално за втвърдяване в условията на заобикалящата среда, дори при ниски температури като 35ºF. Тя е с постоянно време на обработваемост от 25–30 минути (@77°F), като времето за втвърдяване е едва 1.5–2 часа. (2:1 смола към втвърдител по обем).


ВТВЪРДИТЕЛ ЗА ПРИЛОЖЕНИЯ ПРЕЗ ЗИМАТА

Тази смес осигурява време за обработваемост 12–15-минути, което се използва за приложения през зимата и такива с малка дължина, изискващи бързо връщане в експлоатация. (4:1 смола към втвърдител по обем).

СМОЛА С УДЪЛЖЕНО ВРЕМЕ ЗА ОБРАБОТВАЕМОСТ

Сместа с удължено време за обработваемост е формулирана за по-дълги работни периоди при големи дължини, тръби с по-голям диаметър или условия на работа с по-високи температури. Времето за обработваемост се удължава до три часа (@ 77°F), като се запазва диапазона за бързо втвърдяване от 1 до 4 часа при обработка с гореща вода или пара. (100:30 смола към втвърдител).

Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем