HammerHead Active Head

Пневматични Къртици

Пробивните машини тип „Къртица“ HammerHead Active Head® са проектирани специално за тежки почвени условия. Буталната глава включва система за двоен удар, която използва силата на първоначалния удар за увеличаване на производителността в тежки почви като камениста и твърда глина. Пробивните машини с активна глава се предлагат във варианти 2” (50 mm), 2 1/2” (65 mm) 3” (75 mm) и 3.5″ (89 mm).

Основни характеристики

Сменяема глава

Специално проектираната система за задържане глава / тяло и сменяемите износващи пръстени на вала и главата предлагат по-продължителен срок на експлоатация и постоянни във времето показатели.

Водеща за индустрията двугодишна гаранция

Защитете инвестицията си с двугодишната ограничена гаранция за пробивни машини HammerHead Mole, в сравнение с 90 – дневна гаранция на конкурентите.


Блокаж на задния ход

Не се задоволявайте с имитации. Оригиналната, изпитана в полеви условия конструкция позволява бърза и лесна поддръжка в полеви условия, което е визитната картичка на цялата линия пневматични къртици HammerHead Mole. Осигурява 200% повече сила на захвата и е най-сигурното и доказано съединение.

Износващи пръстени на ударника

Износващите пръстени премахват контакта метал в метал, като по този начин намаляват износването и осигуряват запазване на работните показатели във времето. Изработени от специален композит, тези пръстени осигуряват много нисък коефициент на триене и имат по-висока абразивна устойчивост от пръстени Teflon®, използвани в конкурентни машини.


Патентована опашка без отпаден материал

Създадена за да предотврати попадането на отпадни материали в тялото на машината, което увеличава цялостната производителност и експлоатационния срок.

По-тежък ударник

HammerHead използва много по-тежък ударник от конкурентни модели, който осигурява цялостно увеличаване на ударната сила и на производителността.


Патентована смяна на посоката Power Port®

Тази патентована възможност за смяна на посоката с четвърт оборот на захранващия маркуч осигурява пневматично заключване на машината в преден или заден ход, предотвратявайки случайни промени на посоката по време на пробиване. Маркучът на клапана е гъвкав, за да се предотвратят щети по машината в случай на срутване на отвора.

Вариант с винтово обръщане на посоката

Този вариант предлага гъвкаво управление на машината и има неутрално положение за лесно откриване.

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем