Барабани QuickLok

ТВНМ (CIPP) на отклонения

След като облицовката бъде импрегнирана, времето за монтаж преди да се втвърди е ограничено, така че наличието на ефективно оборудване за монтаж е от съществено значение. Инверсионните барабани HammerHead® QuickLok са създадени, за да подобрят конструкцията на инверсионния барабан чрез добавяне на функции за спестяване на време, включително чакащата патент система за затваряне QuickLok. Вратата се заключва за секунди с помощта на един лост, вместо да се използва ценно време за затягане на няколко болта. Вратата QuickLok надеждно уплътнява барабана и предоставя визуално потвърждение, че е обезопасена.

Инверсионните барабани QuickLok притежават и други функции за пестене на време като подобрена маневреност и икономична система с дюзи, която използва по-малко дюзи за покриване на целия обхват на монтажа 2-8”. Инверсионните барабани HammerHead QuickLok ще ви позволят да увеличите максимално времето за работа при всяко облицоване.

Основни характеристики

СПЕСТЯВА ВРЕМЕ

Да погледнем фактите. Досега конструкцията на барабаните не е променяна много от навлизането на ТВНМ. Нашата очакваща патент система за затваряне QuickLok не само подобрява надеждността на блокиране, но и спестява време – ценно при всяка облицовка. Вместо да завивате многобройни болтове, просто натискате обикновен лост. Получавате сигурно, надеждно заключване всеки път. И никоя друга система не ви дава така ясно, визуално потвърждение, че вратата е обезопасена. Инверсионните барабани QuickLok ви дават допълнителни минути, когато всяка секунда е от значение.

МАКСИМАЛНА ПОДВИЖНОСТ

Инверсионните барабани QuikLok поддържат репутацията на предишните модели барабани HammerHead, тъй като са леки – до 50% по-леки от другите водещи модели – позволявайки на потребителите лесно да маневрират с тях на работната площадка. Инверсионните барабани QuickLok имат сменяемо осово колело, което може да бъде прикрепено към всяка от страните на барабана и многопозиционно въртене на барабана, за да може да се адаптира към постоянно променящите се условия на работа.


НАЙ-ДЪЛГОТО ВРЕМЕ ЗА ОБРАБОТВАЕМОСТ, КРАТКО ВРЕМЕ ЗА ВТВЪРДЯВАНЕ

Времето за обработваемост на системите за точков ремонт HammerHead е най-дългото за силикатни смоли, предлагани за подобни системи на пазара. Изберете между решение за “зимен” и “летен” точков ремонт, за да може времето за обработваемост да съответства на вашите условия на работа.

БЕЗОПАСНА, ДЪЛГОСРОЧНО СЪХРАНЕНИЕ

Смолата за точков ремонт на HammerHead е без мирис, без стирен и без летливи органични съединения. Тя не представлява опасност за околната среда или човешкото здраве. Съхранява се добре в контейнера без риск от изтичане. Дългият срок на съхранение означава, че можете да държите запаси на обекта.


ВИЗУАЛНО ПОТВЪРЖДЕНИЕ

Инверсионните барабани QuikLok предлагат по-голяма видимост от предишните модели. Има три отвора за прозорци, включително прозорци от всяка страна, които ви позволяват да виждате вътре в инверсионния барабан от всеки ъгъл.

ПО-ГОЛЕМИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Барабанът QuikLok може да работи с втвърдяване при условията на околната среда, с гореща вода, пара и светоиодна светлина BlueLight® и осигурява 35% по-голям капацитет от конкурентните барабани. По-високото номинално налягане от 25 psi (1,7 бара) ви дава по-голяма увереност при преобръщане в дълги тръбопроводи и трудни наклонени участъци.


СИСТЕМА ОТ ДЮЗИ С ГЪРБИЧЕН МЕХАНИЗЪМ

Нашите барабани QuickLok използват опростена и подобрена система от дюзи. Леките алуминиеви дюзи са със специално покритие, за да се увеличи дълготрайността им и да се намали триенето, което е важна полза при обръщане на облицовката. За облицоването на тръби от 2 до 8 инча с други системи може да са необходими 18 дюзи. Икономичната система от дюзи на барабаните QuickLok използва адаптори от 45 и 90 градуса, които покриват целия обхват на приложение само с шест дюзи. Адапторите могат да се използват и със съществуващите дюзи от други системи.

Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем