Маса за импрегниране

ТВНМ (CIPP) на отклонения

Проектирана на базата на обратна информация от клиенти, масата за импрегниране WT212-3D осигурява несравнима прецизност в процеса на импрегниране на тръби с втвърдяване на място, като повишава ефективността и подобрява качеството на монтажа. Вместо да притискате облицовката чрез ръчно задвижвани валяци, новаторската конструкция на масата за импрегниране автоматизира процеса за последователни и еднакви резултати. Тя разполага с 3 задвижващи устройства на стратегически поставени валяци, които произвеждат равномерно импрегниране и намаляват гънките на облицовката. Височината на хлабината може да се калибрира до четвърт милиметър и да се фиксира с уникалния гърбичен механизъм на масата, което елиминира промяната на дебелината. С конструкция, различна от всяка друга в сферата, WT212-3D осигурява изключителна точност и последователност в процеса на импрегниране на облицовката.

Основни характеристики

ЕФЕКТИВНОСТ ЧРЕЗ АВТОМАТИЗАЦИЯ

С повишената прецизност на масата за импрегниране WT212-3D, изчисленията ви за обема на смолата могат да бъдат по-точни, което може да доведе до икономии от намалени отпадъци. Системата с три задвижвания на масата синхронизира лентата и валяка, за да придвижва облицовката без усилие, като се създава равномерно импрегниране. Стратегически поставените и оразмерени валяци допринасят за намаляването или премахването на гънките.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

Докато другите системи са калибрирани с различни подложки, WT212-3D се управлява с иновативна гърбична система за фиксиране. Просто завъртете неограничената регулируема кръгова скала, за да настроите височината на хлабината от 5 мм до 15 мм, до четвърт милиметър. Конструкцията на гърбичния механизъм и здравата рамка на масата гарантират, че валякът се закрепва точно на мястото, където го поставяте, което елиминира огъването при други конструкции.


ДОПЪЛНИТЕЛНА УПОТРЕБА

Допълнителният рафт в долната част на устройството и колесната му рамка позволяват да функционира и като количка за облицоване. Конструкцията му е по-стабилна и трайна от тази на други системи, а грапавите колела могат да се придвижват и в по-труден терен. Допълнителното пространство за съхранение и подвижността на устройството прибавят ценна полза и удобство на работната площадка.

ПОДОБРЯВА РЕЗУЛТАТИТЕ ПРИ ВСЯКО ИМПРЕГНИРАНЕ

Приспособимостта и автоматизацията осигуряват контрол на качеството и могат да подобрят крайния резултат. Масата за импрегниране WT212-3D може да се използва с всяка облицовка с диаметър 2 до 12 инча – всеки материал, всяка смола, всеки производител.

Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем