Камера PORTAVISION®

Системи за инспекция

Достъпно решение за канализационна камера за инспекция на 2" до 12" тръби и канали. Предназначена за водопроводчици, изпълнители и общини за инспекция и ремонт на подземната инфраструктура. Характеристиките включват вградена 512 Hz сонда с кабел, екранен текстов редактор, електронен брояч на метрите, микрофон, високоговорители и 1.3-инчова самонивелираща се глава на камерата.

Основни характеристики

ЗАПИС И МОМЕНТНА СНИМКА С ЕДНО ДОКОСВАНЕ

Интегрираната функция On-Demand/По заявка е реализирана чрез бутон за запис с едно докосване, който осигурява седем часа видео и аудио запис към включено USB устройство, така че можете лесно да качвате в YouTube или да изпращате видеоклипове по имейл на клиенти.

Глава на камера CLEAR VIEW

Самонивелираща се камера Clear View осигурява най-добрата картина в отрасъла с ясни цветни изображения.


FLEXI-GUARD предпазител

Предпазител Flexi-Guard защитава камерата и осигурява гъвкавост за преодоляване на 90 градусови завои в тръби с размер само 3 инча.

ГОЛЯМ LCD МОНИТОР С ВИСОКА РАЗДЕЛИТЕЛНА СПОСОБНОСТ

Инспекция дори на най-малките детайли на големия 10.40-инчов LCD монитор с оптимални възможности за разглеждане, ден и нощ.


БУТАЛЕН ПРЪТ

Съвременният бутален прът със спирално навито фибростъкло е специално проектиран за по-дълги разстояния на избутване в тръба от 2 до 12 инча и е проектиран с 4 пъти по-дълъг живот от тези на основните конкуренти.

ПЪЛНАТА СИСТЕМА ВКЛЮЧВА

Чанта за аксесоари, монтирана на макара, с ръководство за оператора, инструмент за сваляне на камерата, 2” втулка за камера, 4/6” плъзгач за камера, захранващ кабел, дистанционно управление, захранващи кабели за променлив и постоянен ток и 8 GB USB устройство.


ЗДРАВА РАМКОВА КОНСТРУКЦИЯ

Лесна навигация дори и при неравен терен с големи 10-инчови високопроходими колела и с изключително здрава, но олекотена рамкова конструкция, подходяща за ограничени пространства. Изключително лесен за транспортиране до и от работната площадка.


Галерия

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем