Модулни ремаркета

ТВНМ (CIPP) на отклонения

Специално изградено модулно ремарке за ТВНМ облицовка на тръбопроводни отклонения.

РАЦИОНАЛИЗИРАЙТЕ ВАШИТЕ ТВНМ ОПЕРАЦИИ ЗА МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ. Когато става въпрос за облицоване на тръбопроводни отклонения, често се оказва, че трябва да се справяте с редица условия и ограничения на обекта. Ремаркето за полагане на облицовки HammerHead LT-20PRO е проектирано да ви осигури гъвкавост при адаптиране към непрекъснато променящите се условия на работа. LT-20PRO е проектиран на базата на обратна информация от монтажниците на ТВНМ, работещи в областта. Резултатът е климатизирана подвижна работна станция с цялото пространство за съхранение, електрозахранване и въздухоподаване, от които се нуждаете за повечето обекти за облицоване на тръбопроводни отклонения. Неговите компоненти са модулни, което ви позволява да конфигурирате вашето ремарке, така че да отговаря на вашите конкретни нужди и да може да събере оборудването, което вече притежавате. Предлагат се и стандартни пакети с оборудване, които включват размер на инверсионен барабан по ваш избор, оборудване за втвърдяване и инструменти за възстановяване и почистване.

Основни характеристики

ЛЕСНО ПРЕМЕСТВАНЕ

Уникалната система за монтаж на оборудването в ремаркето запазва елементите обезопасени по време на движение и работа. Въпреки това приложенията позволяват лесен демонтаж, когато ограниченията на работната площадка изискват от вас да работите отдалечено от ремаркето.

МОДУЛНА КОНСТРУКЦИЯ

Ремаркетата HammerHead LT-20PRO ТВНМ се предлагат за закупуване, оборудвани със стандартен пакет. Или ако желаете подходящо за вас ремарке, можете да конфигурирате LT-20PRO с наличното ви оборудване


СИГУРНО ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Модулното оформление на ремаркето е проектирано така, че да увеличи колкото е възможно пространството за съхранение. Генераторът се монтира към външен плъзгач, а масата за импрегниране се монтира към стената между отделните задачи и по време на превозване. Горните и долните шкафове ви осигуряват място за съхранение на смола и почистващи материали. Допълнителните кутии за инструменти, стойката за маркучите за обръщане и куките на стената за облицовката и калибриращите тръби допринасят за оперативната ефективност.

Фирмена подкрепа

Вие се нуждаете от нещо повече от производител за вашите безизкопни дейности – имате нужда от партньор. В HammerHead Trenchless, да ви помогнем да успеете при всяка задача е наша мисия. Обслужването на клиентите при нас е на разположение 24/7, така че винаги получавате отговори, когато имате нужда от тях. Нашето обучение на място на световно ниво прави екипите ви уверени и ефективни. А когато работа ви изисква индивидуално решение, нашият екип от експерти в областта е готов да помогне. В HammerHead Trenchless, най-важната характеристика на всички наши продукти е фирмената подкрепа, която върви с тях.


ОБОРУДВАНО ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА РАБОТАТА

Изолираните стени и таван на ремаркето и монтиран на покрива климатик означават целогодишна използваемост. LT-20PRO е снабден с вътрешни и външни въздушни връзки и електрически контакти. То върви с генератор 13 000 вата, компресор за въздух 30 галона и маса с ролков плот за импрегниране. LT-20PRO включва и допълнителна вакуумна система HammerHead, която улеснява вакуумната подготовка на облицовката.

Галерия

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем