Машини за набиване на тръби

Пневматичните машини за набиване на тръби HammerHead® водят отрасъла към надеждност и лесна поддръжка. Нашите машини са проектирани да се справят с най-тежките проекти с лекота и изключителна производителност, с функции, които няма да намерите в конкурентни модели. Предлагаме 11 модела, вариращи от 4 "до 34" (102 мм до 860 мм), които могат да полагат обсадни тръби от 4 "до 180" (102 мм до 4,570 мм). Всички машини за набиване на HammerHead, по-големи от 7" (180 мм), притежават патентована и надеждна система за обръщане на посоката true air без вътрешен механизъм. Функцията за обръщане се управлява от повърхността, което улеснява отделянето на челюстите от машината.

Основни характеристики

БЛОКАЖ НА ЗАДНИЯ ХОД

Блокажът на задния ход е отличителен белег на пробивните машини HammerHead. Тази функция осигурява до 200% по-голяма сила на захвата в сравнение с моделите на конкурентните производители. Това се счита за най-сигурният механизъм на пазара.

ПОВДИГАЧИ ЗА ЧЕЛЮСТИ

За по-големи челюсти Hammerhead осигурява повдигачи за удобно придвижване, натоварване и разтоварване на челюсти.


ИЗНОСВАЩИ ПРЪСТЕНИ НА УДАРНИКА

Монолитният ударник се състои от износващи пръстени, чиято функция е да премахне контакта метал в метал, което гарантира постоянни добри работни показатели.

АКСЕСОАРИ

HammerHead разполага с богат асортимент от аксесоари за набиване на тръби, като системи за смазване, уплътнения, балансирани повдигачи на челюсти, скрепери. Всички те са проектирани да направят следващата ви работа по-ефективна.


ЗАХВАТНИ ЧЕЛЮСТИ

Набиващите машини HammerHead се поставят в захватни челюсти (цанги). Това помага за ограничаване на времето за инсталиране и деинсталирани. Челюстите осигуряват пълно 6″ (152 мм) припокриване с тръбата, с което се постига сигурен захват на носа на машината към тръбата, което премахва необходимостта от опора, спестявайки ценно време.


Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем