HammerHead Standard Tools

Пневматични Къртици

Машините за хоризонтално сондиране тип Къртица Hammerhead Mole са идеални за безизкопно полагане на комунални услуги под съществуващи инфраструктури. Тези пневматично задвижвани Къртици създават компактни сондажи, които позволят на изпълнителите да инсталират безизкопно под земята газ, вода, кабели, напояване, оптични и електрически линии под дворове, сгради и улици с миниманлно смущаване на околните съоръжения и трафик. Пневматичните машини за хоризонтално сондиране тип Къртица Hammerhead Mole са едни от най-надеждните в сферата на хоризонталното сондиране. С повече от 20 модела от деаметър 50mm до 200mm, пневматичните къртици Hammerhead Mole отговарят на вашите нужди и изисквания при почти всички почвени условия и хоризонтални сондажи.

Основни характеристики

Дизайн

Машините за хоризонтално сондиране ти Къртици Hammerhead Mole разполага с водещ в отрасъла дизайн, който използва най тежкият ударник в безизкопната индустия. Дизайнът на тялото на Къртиците Hammerhead Mole осигурява по-висока издръжливост и по-дълъг живот на машината в сравнение с конкурентни модели.

Малка инвестиция

Пневматините машини за хоризонтално сондиране тип Къртици Hammerhead Mole са изградени от значително по-малък брой работни части в сравнение с конкурентните машини, което означава, че възможността за повреда е по-малка. В допълнение стойността на резервните части на пневматичните машини тип Къртица Hammerhead Mole е с 80% по-ниска в сравнение с конкурентните.

Лесна за обслужване

Машините за хоризонтално сондиране тип Къртица Hammerhead Mole имат дизайн със заден капак който позволява бърз и лесен монтаж и демонтаж. Толкова е лесно и бързо, че може да се извърши дори върху задният капак на кола.

По-високо захранващо налягане

Машините за хоризонтално сондиране тип Къртици Hammerhead Mole се захранват със налягане 7.6 bar, което е най-високото налягане използвано в бранша. По-високото налягане води до по-голяма производителност.

Лесна за използване

Голямо предимство на пневматичните машини тип Къртица Hammerhead Mole леснотата на ползване. Докато някой методи за безизкопно полагане изискват голямо количество обучение и умения, Hammerhead Mole продуктите може да се използват от оператори с минимални познания.

Хора, услуги и поддръжка

В продължение на десетилетия Hammerhead е водеща фирма в областта на иновационните решения за безизкопно полагане и хоризонтално сондиране. Няма еднакви проекти, така че нашият специален екип от експерти създава персонализирани решения за вашите нужди. С нашата мрежа от търговци ние сме тук, за да ви подкрепим след като закупите наш продукт. Независимо дали е на работното място, по телефона или в офиса, може да разчитате на нас като на свой надежден партньор.

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем