ROUGHNECK® R400-R600

СКАЛНИ ЧУКОВЕТЕ ROUGHNECK®

ROUGHNECK®, СЪЗДАДЕН ЗА НАСОЧЕНО СОНДИРАНЕ.

За разлика от други пробивни чукове, които са просто вертикални миньорски чукове, закрепени към пробивна машина, Roughneck е проектиран да превърне всяка машина за хоризонтално насочено сондиране във високопроизводителна пробивна машина.

Пробивният чук Roughneck може да пробива със скорост до 150 фута в час с изключителна ефективност на насочване. Когато се комбинира с корпуса на високоскоростна пробивна машина за насочено сондиране, Roughneck разширява възможностите на насоченото сондиране с една тръба така, че да обхване почти всички скални условия, които може да срещнете на обекта, без да сменяте корпуса. HammerHead има репутацията на производител на най-модерното пневматично оборудване за отрасъла на подземното строителство и Roughneck не е изключение. Roughneck е създаден за насочено сондиране. Обадете ни се и нека ви покажем колко силно може да разбива.

Основни характеристики

ЗДРАВА & НАДЕЖДНА С ПРЕЦИЗНО НАСОЧВАНЕ В СКАЛА

Независимо дали пробивате в меки скали, твърди скали или смесени условия като валуни, разделени от почвата, пробивният чук R400 Ви помогне да постигнете Вашата цел. Патентованият дизайн на коронката осигурява прецизно насочване. Патентованите контролни вентили в коронките на R400 елиминират попадането на отломки, а изпускателни отвори за почистване забоя предотвратяват запушването на чука, като по този начин увеличават производителността на инструмента.

НАЙ-РЕМОНТОПРИГОДНИТЕ ПРОБИВНИ ЧУКОВЕ В ОТРАСЪЛА

Преди четвърт век HammerHead разработи най-лесния за обслужване пробивен инструмент в отрасъла. Следвайки тази традиция, патентовани отвори за гаечен ключ са вградени в предната и задната част на чука, намалявайки броя на челюстите, които са необходими при смяна на коронката или обслужването на инструмента.


КОМПОНЕНТИ НА СИСТЕМАТА

HammerHead предлага цялостна система, за да стартирате пробивната машина и да.работите с нея. Цялостната система с Roughneck чук включва: въздушен чук Roughneck, прави и офсетни коронки, комплект за обратно изтегляне, който предстои да бъде патентован, контролен панел/масльонка с вградено електронно управление, комплект за преобразуване на размера на пробивната машина, включително маркучи и фитинги, хидравлични пробивни инструменти, универсален корпус за високоскоростно насочено пробиване, който използва стандартната резба API в отрасъла, което прави свързването на системата леснол

МОДЕРНА, ЛЕКА КОНСТРУКЦИЯ НА КОНТРОЛНИЯ ПАНЕЛ

Контролният панел с вградена електроника се монтира лесно на всяка пробивна машина. Просто инсталирайте тройник и сачмен вентил откъм страната с високо налягане на помпата за шлам, за да осигурите път за подаване на въздух, който да бъде насочен към захранващия тръбопровод за пробивната течност. Контролният панел на Roughneck използва съществуващата шламови помпа за ефективно подаване на въздух, масло и флуиди в сондажа. Този иновативен дизайн намалява отпечатъка и теглото на контролния панел. Интегрираната електроника улеснява максимално управлението на пробивната операция, осигурява на оператора изключителен контрол и увеличена производителност, като в същото време никога не напуска станцията на оператора на пробивните работи.


ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ВЪЗДУШЕН ПОТОК ЗА НЕНАДМИНАТО ПРОИЗВОДСТВО

Конструкцията с висок дебит на универсалния корпус допълва Roughneck чрез увеличаване на въздушния поток. Това позволява на чук Roughneck да удря по-силно и по-бързо, осигурявайки несравнима мощност на Вашата пробивна машина, за да работи успешно и при най-здравата скала.


Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем