Водопроводи

Голяма част от нашата инфраструктура за питейна вода, повече от един милион мили тръби под нашите улици само в Съединените щати, наближава края на полезния си живот и възрастта, в която трябва да бъде заменен.

Тъй като съществуващите водопроводи остаряват, а промените в населението изискват по-големи тръбни мрежи за осигуряване на водоснабдяване, общините приемат безизкопни методи за рехабилитация и подмяна на водни инфраструктурни проекти, за да увеличат максимално ресурсите си.

Безизкопните технологии могат значително да намалят разходите за ремонт на водоснабдителната инфраструктура чрез спестяване на разходи, свързани с изкопни работи и последващо възстановяване на повърхността. HammerHead® Trenchless предлага най-съвременните решения за ремонтиране на инфраструктурата за питейна вода, включително облицовка с втърдяване на място, системи за разцепване на тръбопроводи и пневматични пробивни инструменти.

Продължаваме да правим нововъведения, за да намерим рентабилни решения за предизвикателствата пред водопроводната инфраструктура в света.

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем