Система за мобилно импрегниране Mobile Wet Out

Тръба с втвърдяване на място (ТВНМ - CIPP)

Единствено HammerHead® Trenchless позволяват на изпълнители и организации, изпълняващи работите самостоятелно, да подготвят и импрегнират смоли в ТВНМ облицовки директно на работната площадка. Изпитана във времето с компютъризирана система за управление на осигуряване на качеството в началото и по време на процеса, изключителната система Mobile Wet Out е индивидуално създадена, за да отговори на уникалните пазарни условия на всеки клиент за ефективни и много успешни монтажи.

Проектирана с цялото необходимо оборудване, надеждно изградено към нея, мобилната станция за импрегниране със смоли включва автоматизирани помпи, системи за дозиране и смесване, система за вакуумно импрегниране, вграден калибриращ валяк и системи за контрол на температурата, за да се гарантират оптимални условия за успешно приложение. Системата Mobile Wet Out на HammerHead Trenchless съответства по отношение на осигуряване на качеството / контрол на качеството на ASTM F2994 и е ефективна алтернатива на други решения, които изискват транспортиране на облицовки от централно разположени станции за импрегниране.

Основни характеристики

Възпроизводими постоянни резултати

Изпитана във времето с компютъризирана система за управление на осигуряване на качеството в началото и по време на процеса, изключителната система Mobile Wet Out е индивидуално създадена, за да отговори на уникалните пазарни условия на всеки клиент за ефективни и много успешни монтажи.

Проектирана с цялото необходимо оборудване, надеждно изградено към нея, мобилната станция за импрегниране със смоли включва автоматизирани помпи, системи за дозиране и смесване, система за вакуумно импрегниране, вграден калибриращ валяк и системи за контрол на температурата, за да се гарантират оптимални условия за успешно приложение.

Висока ефективност, високо качество

Системата Mobile Wet Out на HammerHead Trenchless съответства по отношение на осигуряване на качеството / контрол на качеството на ASTM F2994 и е високотехнологична алтернатива на други решения, които изискват транспортиране на облицовките от централно разположени станции за импрегниране.

Системите Mobile Wet Out позволяват на клиентите да подготвят и монтират облицовки директно над достъпа до ревизионната шахта. Това е особено важно за облицовки с голям диаметър, което с традиционните методи може да отнеме няколко дни за подготовка и изпълнение. Възможността за бързо и лесно транспортиране на всичко необходимо от работна площадка на работна площадка, и импрегнирането и монтажа на облицовките за по-кратко време, води до високи степени на ефективност и качество.


Изключителна подкрепа

HammerHead Trenchless подпомага своите клиенти с техническо обучение на място и несравнима, непрекъсната подкрепа, включително проучване и разработване на нови решения за уникалните нужди на клиента.

Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем