Подмяна на сградни канализационни отклонения

Подмяна на тръба в тръба

За да отговорят на увеличаващата се нужда от сградни канализационни отклонения, водопроводчиците се обръщат към безизкопните технологии. Безизкопната подмяна на отклонения може може да спести на Вашите клиенти неприятните странични ефекти от подмяна чрез открит изкоп и същевременно да разшири Вашия бизнес. Системата за подмяна на сградни отклонения HammerHead® PortaBurst® е преносим, изгоден и ефективен метод за подмяна на отклонения с размер 2" дo 6" (5 дo 15 cm) за минимално време и за разлика от облицоването, новата тръба може да бъде със същия или по-голям размер от предишната.

Основни характеристики

Висока производителност

Системата PortaBurst Gen 2 включва 3 елемента, които могат да бъдат сглобени в изкопа за минути. PortaBurst Lightning, създадена за работа при плитки отклонения и изкопите се правят на ръка, се разделя на 4 леки елемента за лесен монтаж и демонтаж. Когато системата заработи, скоростта до 12 ft / min (3.5м/мин) осигурява бърза и ефективна инсталация.

С грижа за околната среда

Системите PortaBurst изискват малки изкопи, което намалява обема на изкопните работи и смущаването на повърхността, което води до проекти с намален ефект върху околната среда.


Гъвкавост

Продуктите от линията PortaBurst работят при ниско налягане, което позволява да работят или със собствено захранване, или каквото и да е задвижване, осигуряващо 3,000 psi и минимум 13 gpm дебит.

Разрастване на бизнеса

Тъй като системите PortaBurst увеличават Вашата ефективност и производителност, с правилно планиране можете да подмените повече от едно отклонение за ден, което увеличава Вашата печалба.


Проширител с Quick Grip®

Уникалната конструкция позволява бързо да свържете проширителя с тръбата HDPE без ръчни инструменти. В сравнение с други захвати, Quick Grip пестят време и увеличават производителността.

Хора, обслужване и поддръжка

От десетилетия HammerHead води индустрията в предлагане на иновативни безизкопни решения на клиентите. Няма два еднакви проекта, така че нашият отдаден екип експерти в индустрията създава поръчкови решения според Вашите нужди. В допълнение, глобална мрежа HammerHead са на Ваше разположение след покупката. В полеви условия, по телефона, или във Вашия офис — можете да разчитате на Hammerhead да бъде Ваш доверен партньор.

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем