Система за втвърдяване HeatWave

ТВНМ (CIPP) на отклонения

Работата с допълнителните маркучи и компоненти на някои системи за втвърдяване с гореща вода може да бъде бавна и неудобна. Ето защо ние проектирахме HammerHead® HeatWave – лесна за използване, комбинираща всичко в едно система за втвърдяване с гореща вода. Котелът, помпата и всички органи за управление са напълно вградени в едно устройство. Това означава, че имате по-малко за носене, по-малко маркучи за свързване и по-малко елементи, които да затрупват работната площадка. По-малката площ, която заема, също така улеснява работата в по-тесни пространства. За работа с облицовки с по-голям диаметър, устройството разполага с по-големи маркучи от предишните системи за по-бързо и по-ефективно запълване, дори нагряване на по-дълги тръбопроводи до 12 инча в диаметър.

Основни характеристики

ВГРАДЕНА КОНСТРУКЦИЯ

HeatWave събира котела и помпата в едно устройство, което опростява сглобяването, намалява броя на маркучите, които трябва да се свържат и поддържа компактна заемана площ. Органите за управление са разположени централно за по-лесна употреба, а вграденият датчик за температура прави наблюдението безпроблемно, така че можете лесно и точно да изпълните графика за втвърдяване. Котелът работи с дизелово гориво, а помпата работи с конвенционални източници на захранване 120 V.

ПОДАВАНЕ С ПО-ГОЛЯМ ОБЕМ

Оптимизираният размер на нагревателната бобина HeatWave означава, че можете да напълните калибриращите тръби до 12 инча по-бързо. По-големият поток означава по-бързо подаване на повторно загрята вода, така че ще достигнете определената температура на втвърдяване по-рано. По-ефективното затопляне по време на рециркулацията поддържа температурата равномерна по цялата дължина на участъка през времето на втвърдяване.


ИЗПИТАН НА МЯСТО, ОДОБРЕН ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛИ

HeatWave е здраво, доказано на място устройство, което ви осигурява надеждни разултати при изпълнение на трудна работа. Това е единственият в сферата уред за втвърдяване с гореща вода на ТВНМ, проектиран, конструиран и изпитан в съответствие със стандартите за безопасност на САЩ и Канада, включително приложимите части от UL 1776 и CAN/CSA 22.2 №68.

Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем