Агрегати MILLER

Възстановяване и почистване

ЗАДВИЖВАЩАТА СИЛАТА НА ВСИЧКИ ВАШИ ИНСТРУМЕНТИ PICOTE.

В основата на системата Picote са мощните агрегати Miller. Пет модела, вариращи от компактния и лек Micro-Miller за къси участъци в тръби 2.00 – 4.00” до Maxi-Miller Power Plus за тежък режим с 59’ вал и възможност за работа в тръби с диаметър от 4,00” до 12,00”. Тези агрегати Miller могат да захранват спечелилите награди Smart Cutters, Twisters, инструменти за премахване на облицовка и рязане на тръби при операции по монтиране на облицовка, а могат да работят също така и с мощната гама от почистващи вериги за високоефективно почистване на отточните тръби.

Основни характеристики

MICRO-MILLER

Компактният и лек Micro-Miller има 39’ обхват с 1/3” вал и е икономически изгоден за тръби 2.00 – 3.00” със странични фрези и почистване на отточни тръби 2.00–4.00”.

MINI-MILLER

Най-популярният избор за тръби с малък диаметър, компактният и удобен Mini-Miller има обхват 55’ с 1/3” вал и е за тръби 2.00–3.00” със странични фрези и почистване на отточни тръби 2.00–4.00”.


MIDI-MILLER

С 39’ от 1/2” кабел, Midi-Miller е подходящ за почистване на отточни тръби, за рязане на тръби или за захранване на Smart Cutter и Twisters с вътрешни диаметри 3.00–8.00”. За отточни тръби 2.00” е на разположение адаптор за 1/3”. Midi Miller разполага и с електрически двигател и предпазен съединител. Със система за избутване/издърпване и плъзгачи за стълби за лесно транспортиране Midi-Miller е чудесна машина с много възможности.

MAXI-MILLER

Най-популярният модел, Maxi-Miller е ефикасна електростанция, която разполага с високоефективен електрически мотор, който осигурява най-голям въртящ момент в шахтата. Този агрегат е снабден с предпазен съединител и включва впечатляващ 110’ кабел 1/2” и е подходящ за почистване на отточни тръби, за рязане на тръби или за захранване на Smart Cutter и Twisters с вътрешни диаметри 3.00–8.00”. За отточни тръби 2.00” е на разположение адаптор за 1/3”. Maxi-Miller има система за избутване/издърпване и плъзгачи за маневриране по стълби и включва заключваща система, която поддържа вала стабилно по време на транспортиране.


MAXI-MILLER POWER PLUS

Maxi Miller Power Plus е нова, мощна и ефективна многофункционална безизкопна система от Picote. Тя позволява използването на уникалните инструменти на Picote в тръба 6-12” (3-4” вътре в права тръба). Системата Miller Power Plus е предназначена за по-бързо възстановяване на тръбопроводни отклонения, още по-висока скорост на почистване на отточни тръби и по-ефективно премахване на пропаднала облицовка. Power Plus осигурява двойна мощност в сравнение с обикновения Maxi Miller (3 kw спрямо 1.5 kw).

Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем