Пневматична подмяна на тръба в тръба

Системите за подмяна тръба в тръба на HammerHead® се използват по цял свят като ефективен метод за подмяна на поддаващи, остаряващи и недостатъчно големи канализационни, водопроводни и газови мрежи. Подмяната тръба в тръба следва пътя на съществуващите съоръжения, намалявайки риска от удари и елиминирайки до 85% от изкопните работи в сравнение с открити методи. HammerHead води индустрията с доказана технология и възможности, създадени да увеличат производителността. Каквито и да са изискванията на Вашата задача за подмяна на тръби, HammerHead ще Ви помогне да успеете. Пневматичните системи за подмяна на тръба в тръба на HammerHead са подготвени за специфичните условия на Вашия обект.

Основни характеристики

Широка продуктова линия

HammerHead предлага осем модела за подмяна тръба в тръба от 5″ дo 24″ (130 дo 600 mm), способни да полагат тръби с диаметър от 6″ дo 30″ (150 дo 762 mm). Предлагаме също и 12 и 20 тонни лебедки с възможности, които не се срещат на конкурентни модели.

Пневматични чукове

Нашите машини са създадени да се справят с най-тежките задачи за подмяна на тръби с възможности, които няма да намерите на конкурентни модели. Като патентованата и надеждна система за обръщане на посоката, true air, която се управлява от повърхността. Патентованият блокаж на задния ход осигурява до 200 % по-голяма сила на захвата от конкурентни модели и е най-сигурното опашно съединение на пазара.


Лебедки

Лебедките HammerHead HydroGuide® са създадени за постигане на максимум ефективност при минимум установъчно време. Нашите лебедки доказано издържат високите натоварвания при подмяна на тръби и осигуряват постоянно опъново напрежение по цялата дължина на изтегляне, като скоростта се управлява автоматично.

Аксесоари

HammerHead предлага широк набор от инструменти за различни проекти за подмяна на тръби и инженерният ни екип е способен да създаде поръчкови инструменти за точните Ви нужди.


Хора, обслужване и поддръжка

От десетилетия HammerHead води индустрията в предлагане на иновативни безизкопни решения. Няма два еднакви проекта, така че нашият отдаден екип от експерти в индустрията работят с Вас за разработване на поръчкови решения, за да задоволят вашите нужди. С глобална мрежа от дилъри, ние сме на Ваше разположение след покупка — било то в полеви условия, по телефона, или във Вашия офис — можете да разчитате на Hammerhead да бъде Вашият надежден партньор.

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем