Инструменти за възстановяване

Възстановяване и почистване

Иновативни и модерни странични фрези за отточни тръби с малък диаметър. Smart Cutters™ и Twisters опростяват възстановяването на облицовани тръби от 1¼ – 12”.

Основни характеристики

Интелигентна фреза Smart Cutter

Спечелилата награди интелигентна фреза предлага най-новото в рехабилитацията на малки разклонения 1.25 – 8.00”. До момента тази уникална система успешно е възстановила повече от 40 000 разклонения по целия свят в чугунени, бетонови и глинени тръби. Интелигентната фреза не само елиминира необходимостта от скъпи методи, но нейната лесна за употреба и изцяло персонализирана конструкция значително намалява разходите за обучение и поддръжка и може да се използва като помощно средство за роботи или Twister за постигне на гладка повърхност.

Преминавайки безпроблемно през наклонени участъци 90 градуса и преходи в диаметъра, Smart Cutter оформя прецизно отвори без да повреди оригиналната тръба. Идеален инструмент за поправяне, Smart Cutter също така премахва олово, пирони, корени, ребра и епоксидни отпадъци, както и други неравности като например гънки в тръбата.

TWISTER

Конструиран за работа в пластмасови тръби, оригиналния Twister се отличава с изключително гъвкав вал, който може да се движи през многобройни наклонени участъци и промени в диаметъра точно, без да повреди оригиналната тръба.

Twister Express

Агресивният режещ профил на Twister Express увеличава производителността и е до шест пъти по-бърз от оригиналния Twister. Twister Express предлага сменяеми пластмасови предпазители, за да се предотвратят повреди на пластмасовата тръба.


Twister Mini

Проектиран за пластмасови тръби 2.00 и 3.00”, уникалната конструкция се характеризира с пружинно действие, което придава на малкия Twister голяма гъвкавост за преминаване през тесни наклонени участъци. Металната предна пробивна глава го прави бърз и ефективен инструмент.

Инструменти за отстраняване на облицовка

Този Twister може да хапе! Тези инструменти за премахване на облицовка разполагат с агресивен набор от карбиди и режещи профили, които им позволяват да се справят добре при отстраняване на облицовка в тръби 4 – 6”.


Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем