HammerHead Moletrac

Пневматични Къртици

Следете вашата къртица Hammerhead с първата, доказана предна локационна система за пробивни машини, съчетана с надеждни електронни устройства от Ditch Witch. HammerHead Trenchless Equipment въвежда MOLETRAC™, доказан и надежден комплект предни локатори за къртици HammerHead. Заедно с надеждния ударен предавател BI и приемник 250R от Ditch Witch Electronics, системата MOLETRAC позволява следене на Вашата къртица на дълбочини до 10-ft (3 m).

Основни характеристики

Доказани електронни устройства Ditch Witch

Ударният предавател BI е доказан в условия на високоенергийни удари, които се срещат при пробивните машини и има 24 часа живот на батерията. Приемникът 250R от Ditch Witch electronics е просто, леко устройство с интуитивно управление, лесен за четене дисплей и измерване на дълбочината до 10 ft при употреба с ударния предавател BI. Използвайки приемника 250R можете да следите положението, дълбочината и посоката на сондажа.

Имате нужда да откриете подземни комуникации и съоражения?

Заедно с допълнителния трансмитер 250T, става ефективен локационен прибор за подземни съоръжения, което го прави една от най-изгодните и ефективни системи за откриване и избягване на телефонни, телевизионни, електрически кабели и тръбопроводи.


Преоборудвайте сегашната си къртица Hammerhead

Преобразуването на проста пробивна машина в такава, която може да се проследява от MOLETRAC е просто. Комплектът MOLETRAC е съвместим с моделите къртици HammerHead с цяло тяло от 2.50” (63 mm) до 4.00” (98 mm) и се предлагат само от Вашия официален HammerHead Trenchless Equipment дилър.

Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална HammerHead Trenchless техника за продажба и под наем